ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κίνητρο του Άρη να «σπάσει» το αήττητο δώδεκα αγώνων της Λέφσκι

Μπορεί το σημερινό παιχνίδι να είναι βαθμολογικά αδιάφορο τόσο για τον Άρη όσο και για τη Λουκόιλ Λέφσκι, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τουλάχιστον ένα ισχυρό κίνητρο για να πάρουν τη νίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Άρης θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία με μια νίκη απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που θα του τονώσει το ηθικό και θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα θα δώσει χαρά και στον κόσμο της ομάδας.

Επιπλέον κίνητρο για τον Άρη αποτελεί το αήττητο που διατηρεί η Λουκόιλ Λέφσκι, όχι μόνο στο FIBA Europe Cup, αλλά και στην εγχώρια λίγκα. Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας «τρέχουν» ένα σερί νικών στους τελευταίους δώδεκα αγώνες τους, όντας αήττητοι από τις 6 Οκτωβρίου, μετρώντας από τότε εφτά νίκες εντός έδρας και πέντε εκτός έδρας.

Τελευταία ήττα της Λουκόιλ Λέφσκι ήταν στη Φινλανδία (28/09) από την Κάρχου (88-79) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τρεις μέρες νωρίτερα είχε χάσει ξανά από την ίδια ομάδα (88-93).

Φυσικά το έργο του Άρη σήμερα δεν είναι εύκολο καθώς θα απουσιάζει ο Λευτέρης Μποχωρίδης (θλάση στον τετρακέφαλο), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γκάρι Μπελ (ώμος) και Διαμαντή Σλαφτσάκη (διάστρεμμα). Ωστόσο το κίνητρο για νίκη σήμερα είναι υψηλό…

To Top