«Κίτρινες» παρουσίες στην Επανομή

Έντονο… κίτρινο χρώμα είχε η σημερινή αναμέτρηση της Επανομής με την Παναχαϊκή για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, καθώς στις κερκίδες του γηπέδου έδωσαν το «παρών» τέσσερις ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ο λόγος για τους Μάρκο Βελλίδη, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Κώστα Καζναφέρη και Σάκη Κανούλα, οι οποίοι όντας ιδιαίτερα ευδιάθετοι μετά την χθεσινή επικράτηση, βρέθηκαν στο «Νίκος Σαράφης» και παρακολούθησαν μεγάλο μέρος του αγώνα, που έληξε 6-1 υπέρ των γηπεδούχων!

Βελλίδης και Καζναφέρης, που χθες αγωνίστηκαν και πανηγύρισαν το «τρίποντο» της νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθαν στην Επανομή μαζί με τον μόνιμο κάτοικο της περιοχής Παπαζαχαρία (χθες έμεινε εκτός αποστολής), θέλοντας να δουν από κοντά τον πρώην συμπαίκτη τους κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, Κώστα Μενδρινό. Ο Κανούλας από την άλλη, που μέχρι και πέρυσι ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Αναγέννησης, έσπευσε για μία ακόμα φορά να παρακολουθήσει από κοντά τους πρώην συναθλητές του, κάτι που άλλωστε συνηθίζει να κάνει όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του με τον Άρη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι έγινε υπό το βλέμμα του γνωστού δικηγόρου και προέδρου των φιλοξενούμενων Αλέξη Κούγια, που ασφαλώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη βαριά ήττα της ομάδας του…

To Top