ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίτρινη ασπίδα! Ο Άρης πρώτος (1,9) στις λιγότερες τελικές που δέχεται!

Ο Άρης μετά από επτά αγώνες και συνολικά εννιά της Superleague, είναι δικαιολογημένα πρώτος στην βαθμολογία και αήττητος, ξεπερνώντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ένα από τα δυνατά σημεία του είναι η κίτρινη… ασπίδα που έχει υψωθεί στην περιοχή του.

Βάση των κιτρινόμαυρων είναι προφανώς η άμυνα. Ο Άρης έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ, με το ένα να προέρχεται από την άσπρη βούλα στην πρεμιέρα της Super League με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με πέντε ανέπαφες εστίες Άρης είναι 2ος στη σχετική λίστα, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό, που έχει έξι ανέπαφες εστίες.

Και πως να δεχθεί γκολ ο Άρης όταν οι αντίπαλοι δεν μπορούν καν να απειλήσουν την εστία του. Μετά βίας δύο τελικές στην εστία δέχεται σε κάθε ματς ο Άρης του Μάντζιου (1,9), επίδοση που προφανώς τον φέρνει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, πάνω από ΠΑΟΚ (2,1), Παναθηναϊκό (2,7), Ολυμπιακό (2,7) και ΑΕΚ (3,3)που ακολουθούν.

Η επίδοση είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή αν σκεφτεί κανείς πως ο περσινός μέσος όρος του Άρη στην κανονική διάρκεια της Super League ήταν λίγο πάνω από τρεις τελικές στην εστία του ανά αγώνα.

To Top