ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Κίτρινος πυρετός” για τα εισιτήρια της ρεβάνς! Ο κόσμος του Άρη στην πρώτη γραμμή

Ανεβαίνει ο “κίτρινος πυρετός” για τα εισιτήρια της ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ! Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται να βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή, για να σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση στον τελικό 14 χρόνια μετά.

Το 3-3 με την ΑΕΚ και η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Άρη που κυνήγησαν μέχρι το τέλος την ισοφάριση απέναντι στην ΑΕΚ έφερε ακόμα πιο αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της ομάδας. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου κρατά το υπέρ του 0-1 του πρώτου αγώνα και θέλει μαζί με τον κόσμο του να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός.

Τα εισιτήρια για το ματς με τους Αγρινιώτες φεύγουν με γοργούς ρυθμούς. Στον κόσμο επικρατεί ξεσηκωμός και αύριο το “Κλεάνθης Βικελίδης” αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Θόδωρος Καρυπίδης με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα στόχος όλων είναι να γεμίσει το Κλεάνθης Βικελίδης το οποίο πρέπει να θυμίζει κάτι από τα… παλιά

“Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη ευκαιρία να πάει ξανά ο Άρης στον τελικό του κυπέλλου. Ένα βήμα απομένει ακόμη και τώρα είναι η ώρα να μιλήσει Κλεάνθης Bικελίδης.

Το γεμάτο Βικελίδης θα δώσει στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για να σφραγίσουν την πρόκριση. Την Τετάρτη το Βικελίδης πρέπει να θυμίζει τα παλιά”.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κίτρινος πυρετός” για τα εισιτήρια της ρεβάνς Άρης-Μακάμπι

Ο Αρης είναι σε φάση αναμονής για τα δυο ματς με την Μακάμπι, όπου θα κριθεί μια σημαντική πρόκριση και φυσικά ο κόσμος διψάει για τα εισιτήρια της ρεβάνς!

Ήδη, όπως έγινε γνωστό υπάρχει πολύ κίνηση στην μπουτίκ για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον δεύτερο “τελικό” με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όλα δείχνουν ότι το Κλεάνθης Βικελίδης στη ρεβάνς της 11ης Αυγούστου θα είναι γεμάτη από κόσμο και παλμό!

To Top