ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίτρινος “πυρετός” και τελικό… ντου στα διαρκείας από τον κόσμο του Άρη!

Κίτρινος “πυρετός” και τελικό… ντου στα διαρκείας από τον κόσμο του Άρη! Η ποιότητα του Άρη και οι μεταγραφές προαναγγέλλουν πιο δυναμική στήριξη… διαρκείας!

Χθες η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου. Ήδη μέχρι τώρα  δεν έχουν κρύψει στην Αλκμήνης, με πρώτο από όλους τον Θόδωρο Καρυπίδη, ότι προσδοκούν την στήριξη… διαρκείας των φιλάθλων, μετά το άνοιγμα και πάλι των γηπέδων. Άρης, ομάδα και κόσμος είναι έννοιες και δυναμικές αλληλένδετες.

Είναι γεγονός ότι ο αριθμός που έχει πουληθεί μέχρι τώρα δεν είναι αυτός που περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη και αυτό έχει πολλές εξηγήσεις, όμως υπάρχει η προσδοκία, ότι μετά το μπαράζ των μεταγραφών, την εικόνα που έδειξε η ομάδα, ειδικά στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μπαίνοντας στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, η διάθεση των διαρκείας θα παρουσιάσει κατακόρυφη άνοδο. Ένα τελικό ντου!

Ο Άρης έκανε επτά μεταγραφές και ετοιμάζεται να κάνει την τελική επίθεση στις μεταγραφές ολοκληρώνοντας το ρόστερ της νέας σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να κλείσουν μεσοεπιθετικό και στόπερ, μετά τους Χαΐροβιτς, Ντένις, Φαμπιάνο, Εντιαγέ, Λούμορ, Ιτούρμπε, Καμαρά και να προσθέσουν άλλους δυο ποδοσφαιριστές, ανεβάζοντας στις εννιά τις νέες προσθήκες. Μεταγραφές που σε πρώτη ανάγνωση βάζουν ψηλά τον πήχη, δείχνουν ότι ο Άρης θέλει να κάνει και στην νέα σεζόν πρωταθλητισμό και να παραμείνει στην κορυφή.

 

To Top