ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κίτρινος πυρετός”! Με 10.314+1 εισιτήρια το Σάββατο, ο Άρης περνάει τρίτος σε όλη την Ελλάδα!

Ο Άρης επέστρεψε για τα καλά μετά τα τέσσερα χρόνια της αυτοεξορίας του και δίνει απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση εντός κι εκτός των γηπέδων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Με μια ομάδα που το μπάτζετ της είναι μέχρι και δέκα φορές κάτω από τον ΠΑΟΚ και σίγουρα πολύ πιο κάτω από πολλές ομάδες της Σούπερ λίγκας, έχει καταφέρει να βρεθεί σε μια σταθερή τροχιά για την έξοδο στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος της ομάδας παραδίδει μαθήματα υπεροχής, μεγαλείου, συμπεριφοράς και μαζικής παρουσίας, σε πείσμα όλων εκείνων των “μηχανισμών” απαξίωσης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα εισιτήρια. Ο Άρης είναι 4ος στα εισιτήρια με σύνολο 92.804 στα μέχρι τώρα παιχνίδια του, πάνω από τον Παναθηναϊκό και το Σάββατο εάν “κόψει 10.314 συν ένα παραπάνω προσπερνάει και την ΑΕΚ (έχει 103.118 εισιτήρια) και θα βρεθεί στην 3η θέση πανελλαδικά!

Νούμερο που με βάση την σημασία του αγώνα και τον ξεσηκωμό του κόσμου θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ, μια και το Σάββατο αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά με τους φιλάθλους των κιτρινόμαυρων (από χθες μάλιστα ξεκίνησε η διάθεση τους και ήδη η ζήτηση είναι αυξημένη…).

Σημαντικό επίσης να αναφερθεί: η ΑΕΚ έχει αγωνιστεί 12 παιχνίδια στην έδρα της και ο Άρης δέκα! Δυο λιγότερα και έχει να δώσει με αυτό του Σαββάτου, πέντε εντός έδρας συναντήσεις: ΑΕΚ, Απόλλων, ΟΦΗ, Ατρόμητο, Ξάνθη!

Για την ιστορία ομάδες είτε “ιστορικές” π.χ. Πανιώνιος, είτε πρωταγωνίστριες π.χ. Ατρόμητος βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του σχετικού πίνακα, ακόμη και ομάδες που εκπροσωπούν μια ολόκληρη πόλη π.χ. Ξάνθη, Λεβαδειακός, Λαμία κτλ.

Δείτε εδώ:

To Top