«Κίτρινο αίμα» στον στίβο! (photostory)

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, ο δρομέας αντοχής Αντώνης Παπαδημητρίου και η άλτρια ύψους Μαριλένα Παπαγεωργίου, δεν διαθέτουν μόνο αξιόλογες επιδόσεις, αλλά και αποδεδειγμένη αγάπη προς τον σύλλογο, τον οποίο πλέον θα εκπροσωπούν και επίσημα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις στίβου.

Οι δύο αθλητές, φανερά ικανοποιημένοι από την έλευσή τους στον Άρη, μίλησαν στο PRESSARIS για τη μέχρι τώρα πορεία τους αλλά και για τους επόμενους στόχους τους.

«Παρότι μεγάλος σε ηλικία, είμαι νέος δρομέας», δήλωσε χαμογελώντας ο 31χρονος Αντώνης Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα πριν τρία χρόνια τον αθλητισμό, γράφτηκα στον ΑΟ Οξυθέμις και άρχισα να παίρνω μέρος σε αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα κατευθείαν στα βαθιά, συμμετέχοντας στο Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’, ενώ πέρυσι είχα την πρώτη μου συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, τερματίζοντας ένατος στα 5.000 μ.. Επίσης, στο δρόμο των 10.000 μ.. που διοργανώθηκε παράλληλα με τον Κλασικό Μαραθώνιο για την συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη μάχη του Μαραθώνα, κατάφερα να πάρω την 3η θέση».

Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, που θα διεξαχθεί στις 13 Νοεμβρίου, αποτελεί τον προσεχή στόχο του αθλητή από την Ορμύλια Χαλκιδικής: «Σε δύο εβδομάδες πρόκειται να λάβω μέρος σε Μαραθώνιο για τρίτη φορά στη μέχρι στιγμής σταδιοδρομία μου. Προετοιμάζομαι για αυτό και στόχος μου δεν είναι άλλος από το να τερματίσω. Όταν έχεις να διανύσεις 42 ολόκληρα χιλιόμετρα, ακόμα και μεγάλος αθλητής να είσαι, τρέχεις για να τερματίσεις. Προσωπικά, θα ήθελα παράλληλα να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ, που είναι 3 ώρες 01:00».

Όσο για τη μεταγραφή του στον Άρη, είχε να πει τα εξής: «Είχα προτάσεις από διάφορους συλλόγους αλλά δεν μπορούσα να πω όχι στον Άρη. Από μικρό παιδί είμαι αρειανός. Στο σχολείο παίζαμε μπάσκετ έχοντας πρότυπο τον Γκάλη, ενώ στα θρανία μας υπήρχε παντού η λέξη ‘Άρης’! Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του Super 3 Ορμύλιας. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα τρέχω, πλέον, με το θεό του πολέμου στο στήθος».

Από την πλευρά της η Μαριλένα Παπαγεωργίου, που έχει στο ενεργητικό της εκτός των άλλων μια 3η θέση σε πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, είχε να πει τα εξής: «Είμαι πολύ λίγες μέρες στον Άρη ως αθλήτρια του στίβου, αλλά ανήκω στην ‘κίτρινη’ οικογένεια εδώ και καιρό, καθώς είμαι προπονήτρια στις ακαδημίες βόλεϊ του συλλόγου. Επέλεξα να φύγω από το σύλλογο στον οποίο βρισκόμουν μέχρι πρότινος, τον Τρίτωνα Τριανδρίας, καθώς αποχώρησε ο προπονητής μου, που αποτελούσε το στήριγμά μου. Οι άνθρωποι του Άρη έδειξαν ότι με ήθελαν στην ομάδα και φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ».

Η 22χρονη αθλήτρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της για αυτή τη μεταγραφή: «Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Είμαι φίλαθλος του Άρη και τι καλύτερο για εμένα από το να αγωνίζομαι με τα χρώματα της ομάδας που αγαπώ. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον προηγούμενο σύλλογό μου, που έχει τη δική του ιστορία στον στίβο. Η φανέλα του Άρη είναι βαριά και είμαι χαρούμενη που πλέον θα αγωνίζομαι μ’ αυτήν».

Μάλιστα, η Παπαγεωργίου συμμετείχε φέτος σε αγώνες στίβου φορώντας την αναμνηστική φανέλα που κυκλοφόρησε για το παιχνίδι Άρης – Μάντσεστερ Σίτι, δείχνοντας με ακόμα έναν τρόπο την αγάπη της για τον σύλλογο!

Με το πανελλήνιο πρωτάθλημα να βρίσκεται στους άμεσους στόχους της, δήλωσε: «Θέλοντας να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι του Άρη, μία θέση στην πρώτη τριάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος θα ήταν ικανοποιητική για εμένα. Φέτος μαζί με την ψυχολογία μου, που πιστεύω ότι από τη στιγμή που ήρθα στον Άρη θα ανέβει, θα ήθελα να ανεβάσω και την προσωπική μου επίδοση, που είναι το 1,65 μ.. Αυτό που προέχει, όμως, είναι να είμαι καλά και να συνεχίζω την προπόνηση χωρίς τραυματισμούς».

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από προηγούμενους αγώνες των δύο αθλητών:
{gallery}karaoglanidis/stivos-metagrafes{/gallery}

To Top