«Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα: Οπαδός έφτυσε διαιτητή μετά τη λήξη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!

Οπαδός από την κερκίδα έφτυσε τον διαιτητή Βασίλη Πιτσίλκα, μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

Ορατός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας για τον Παναθηναϊκό AKTOR, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Το πιο… βαρύ που αναφέρεται είναι ότι: «Μετά τη λήξη του αγώνα και πριν την είσοδο της φυσούνας που οδηγεί στα αποδυτήρια των διαιτητών, ο Α’ διαιτητής (σ.σ. Βασίλης Πιτσίλκας) δέχτηκε φτύσιμο από την εξέδρα που βρίσκεται δεξιά της φυσούνας».

«Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Αναμένεται τιμωρία για τον Παναθηναϊκό από τον Αθλητικό Δικαστή της Ευρωλίγκας, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Οι τρεις διαιτητές του ματς Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ίλιγια Μπελόσεβιτς, Καρμέλο Πατέρνικο κάνουν αναφορά στο φύλλο αγώνα για ρίψη αντικειμένων προς τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι τρεις ρέφερι προς τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά εκσφενδονίστηκαν νερά, κέρματα και μία μπαταρία.

To Top