ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καίει” το θέμα για τα λεφτά από το στοίχημα, ο Άρης στην επιτροπή για τη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών

“Καίει” το θέμα για τα λεφτά από το στοίχημα, ο Άρης στην επιτροπή που ζητάει με τον Υπουργό Οικονομικών.

Για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε πρόσφατα ο Γιώργος Μποροβήλος (και οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών μπάσκετ, βόλεϊ και Super League 2) με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενημερώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 10/2, οι πρόεδροι των ομάδων κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας.

Το θέμα αφορά τα λεφτά από το Στοίχημα για τα οποία τα νέα μάλλον δεν είναι θετικά και αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού σε περίπου τρεις μήνες για να εξεταστεί εκ νέου, η κατάσταση. Πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας ζήτημα και στις τάξεις των ομάδων επικρατεί δικαιολογημένα έντονος προβληματισμός.

Αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή αποτελούμενη από την γνωστή… αχώριστη τετράδα (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), τον Άρη, τον Απόλλωνα Σμύρνης και το προεδρείο της Super League για να ζητήσει συνάντηση από το υπουργείο Οικονομικών και να θέσει επί τάπητος το θέμα.

Ενδεχόμενη καθυστέρηση ή μη καταβολή άλλων χρημάτων από το Στοίχημα θα δημιουργήσει πρόβλημα εν όψει της αδειοδότησης των ομάδων οι οποίες δεν ζητάνε κάποιο δώρο από το Κράτος αλλά το ποσοστό που τους αναλογεί από τα κέρδη των παικτών από το Στοίχημα στο οποίο συμμετέχουν (και) οι ομάδες του ποδοσφαίρου

To Top