ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καίει” το θέμα του προπονητή, στο προσκήνιο (ξανά) ο Ένινγκ

Moνόδρομος η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Άρη σε νέο προπονητή, μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες, που φέρνουν την ομάδα ενώπιον μίας ακόμα κρίσης, που πρέπει άμεσα να διαχειριστεί.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Άγελλος Χαριστέας και Θοδωρής Καρυπίδης είναι σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου να κατασταλάξουν στο θέμα προπονητή και να προχωρήσουν άμεσα στην πρόσληψη του.

Μάλιστα, έχει ενεργοποιηθεί και πάλι η λίστα του αθλητικού διευθυντή των “κιτρινόμαυρων”, με ονόματα κυρίως από το εξωτερικό να δεσπόζουν σε αυτήν.

Πάντα ψηλά είναι η περίπτωση του Μίκαελ Ένιγκ. Πρόκειται για εισήγηση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελου Χαριστέα, καθώς στο παρελθόν συνεργάστηκε μαζί του (Νυρεμβέργη), εκτιμά τις ικανότητές του και θεωρεί ότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να ξεκολλήσει τον Άρη από την αγωνιστική κρίση. Ο Γερμανός προπονητής είχε συζητήσει με τους Θόδωρο Καρυπίδη, Άγγελο Χαριστέα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όμως το εμφατικό 4-0 του Άρη, “πάγωσε” τις εξελίξεις.

Όσον αφορά την Ελλάδα, εξετάζεται η περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, όμως εμφανίζονται δυσκολίες που προς το παρόν φέρνουν τον Γερμανό πιο κοντά στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Εφόσον στον Άρη αποφασίσουν οριστικά σε νέο προπονητή και δη από το εξωτερικό, τότε αυτός πρέπει να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη και να πιάσει δουλειά.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες καθυστερήσεις, καθώς είναι εμφανές πως η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή και το μόνο που μπορεί να διαφοροποιηθεί πλέον μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και ανοίγει το μεταγραφικό παράθυρο, είναι η νοοτροπία και η καθημερινότητα στις προπονήσεις.

To Top