Καβάλα και Δράμα η μπασκετική “στέγη” του Άρη για το επόμενο 48ωρο!

Η ανατολική Μακεδονία θα γίνει η μπασκετική στέγη του Άρη το επόμενο 48ωρο. Οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα τον ΚΑΟΔ στη Δράμα και αύριο την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας σε δύο απανωτά φιλικά παιχνίδια που στόχο έχουν την αγωνιστική αφύπνιση της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Άρης ήταν φανερά εκτός ρυθμού στο φιλικό της Μεγάλης Πέμπτης με τον ΚΑΟΔ και το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά θα δώσει επίσημο αγώνα στις 25 Απριλίου, προβληματίζει τον Έλληνα τεχνικό.

Οι μέρες της αγωνιστικής απραξίας είναι πολλές και η ομάδα του Άρη θα κληθεί με την επιστροφή στη δράση να κερδίσει τους αγώνες που πρέπει για να διατηρήσει τουλάχιστον τα κεκτημένα και να μην μπει σε περιπέτειες για την τέταρτη ή την πέμπτη θέση, αν θεωρηθεί πλέον πολύ δύσκολο να κατακτηθεί η τρίτη θέση.

Το θετικό για τον Πρίφτη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι παίκτες του είναι υγιείς και στην διάθεσή του, αφού χθες επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Στέλιος Πουλιανίτης, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

To Top