ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καβάλα: Ταπούτος και Κοστόφ ό,τι καλύτερο και μετά… το χάος

Η Καβάλα είναι σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος η πιο αδύναμη ομάδα. Αυτό έχει δείξει στο παρκέ, μπορεί να έχει αρκετά ελαφρυντικά ή δικαιολογίες λόγω τραυματισμών, όμως η πραγματικότητα είναι ότι ο Άρης σήμερα παίζει με την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αυτό που ίσως διαφοροποιήσει σήμερα τα δεδομένα είναι η αλλαγή προπονητή και η παρουσία του Στιβ Γιατζόγλου στον πάγκο της Καβάλας. Το πόσο καλύτερη θα είναι η νεοφώτιστη ομάδα δεν το ξέρει κανείς, αλλά είναι δεδομένο ότι θα είναι πιο μαχητική λόγω της παρουσίας του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Χρήστου Ταπούτου, ο οποίος πάντως προέρχεται από τραυματισμό, η Καβάλα δεν έχει να παρουσιάσει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο Βούλγαρος Τσαβντάρ Κοστόφ είναι ο καλύτερος παίκτης της μέχρι σήμερα και προσπαθούν να δώσουν λύσεις οι Ράσελ Ρόμπινσον, Ιλόι Βάργκας, Μορίς Κεμπ και Ρομπ Τζόουνς, χωρίς πάντως να αποτελούν πρόβλημα για τον Άρη, αν οι παίκτες του Πρίφτη έχουν σωστή αμυντική λειτουργία.

To Top