ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καββαδάς έξω από τα δόντια: “Ήμασταν απαθέστατοι, δεν ήμασταν στο παρκέ!”

Ο Βασίλης Καββαδάς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Μίλησε με σκληρά λόγια, γιατί σκληρή ήταν και η πραγματικότητα του Άρη σήμερα στο παρκέ απέναντι στην ΑΕΚ.

Τόνισε αρχικά στην κάμερα της CosmoteTV πως “η ομάδα πρέπει να είναι εκεί και να κάνει το καθήκον της, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ προβληματισμένος από την σημερινή εμφάνιση και δεν είμαι μόνο εγώ, είναι όλοι πιστεύω. Πρέπει σύντομα να αλλάξουμε εικόνα”.

Ρωτήθηκε για το αν έχει εξήγηση για την εικόνα του Άρη και απάντησε: “Πιστεύω ότι απλά ο αντίπαλος φαινόταν πιο μαχητικός, να θέλει περισσότερο το ματς, να κερδίζει τις περισσότερες μπάλες. Εμείς κάναμε όλο και περισσότερα λάθη, ήμασταν απαθέστατοι μπορώ να πω. Λες και δεν τρέχει κάτι… Αυτό πρέπει να διορθώσουμε. Να είμαστε πιο σκληροί, να πηγαίνουμε σε κάθε μπάλα, να είμαστε στο παρκέ, γιατί σήμερα δεν ήμασταν”.

Για το αν ο Άρης προλαβαίνει να αλλάξει εικόνα μέσα σε μια βδομάδα ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο το επόμενο Σάββατο είπε: “Φροντίζει δεν φροντίζει, θα το φροντίσει (η ομάδα να αλλάξει η εικόνα) γιατί δεν γίνεται αλλιώς, γιατί αυτή είναι η ζωή μας, γιατί έτσι έχουμε μάθει. Καλώς ή κακώς υπάρχει πίεση και πρέπει να υπάρξει κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να συνεχίσουμε να είμαστε ομάδα. Η σημερινή ήττα ήταν πολύ κακή. Πρέπει σύντομα να αλλάξουμε πρόσωπο”.

To Top