ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καββαδάς: “Ο χρόνος τα θεραπεύει όλα!”

Ο Βασίλης Καββαδάς είχε 20 πόντους σε 15 λεπτά, έδειξε πόσο σημαντική μονάδα είναι για τον Άρη και υπογράμμισε πως ο χρόνος είναι αυτός που τα θεραπεύει όλα!

Ο Έλληνας σέντερ σχολίασε για την απόδοσή του: “Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι κι άλλο χρόνο, να κάνω κι άλλες προπονήσεις, γιατί ακόμα τις μετράμε στα δάκτυλα του ενός χεριού. Ήταν μια καλή καλή εμφάνιση, την χρειαζόμουν, με βοήθησε να ανέβω ψυχολογικά, κέρδισε και η ομάδα και προχωράμε”.

Για την βελτίωση των κίτρινων είπε: “Τον τελευταίο καιρό η ομάδα έχει βρει τους ρόλους της, παίζει καλύτερα κι αυτό φαίνεται. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας, έρχονται σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε”.

Για τα παιχνίδια του Ιανουαρίου σχολίασε: “Κοιτάμε την Μπάνβιτ, που την έχουμε στην Τουρκία και έχουμε δύσκολο ταξίδι. Θα ξεκουραστούμε δύο μέρες και από Πέμπτη πρωί αρχίζουμε την σκληρή δουλειά για εκείνο το παιχνίδι. Ένα ένα…”.

Ρωτήθηκε που αποδίδει την βελτίωση του Άρη και απάντησε: “Ο χρόνος τα θεραπεύει όλα… Φτύσε μας να μη μας ματιάξεις… Να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι για να δίνουμε χαρά στους εαυτούς μας και στον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει”.

To Top