ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καββαδάς: “Τον καλύτερό μου εαυτό με δυναμικότητα και καρδιά! Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια!”

Λίγα λόγια και καλά. Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη στην ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του, αλλά την μοναδική υπόσχεση που έδωσε στους φιλάθλους των κίτρινων!

“Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος που είμαι και επίσημα στον Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, αλλά και την διοίκηση που με περίμεναν ως τώρα. Εύχομαι να είναι μια πολύ καλή χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και υγεία πάνω από όλα. Από κει και πέρα δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να μιλήσουμε με πράξεις στο γήπεδο και όλα θα πάνε καλά. Ανυπομονώ να ανέβω στην Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα”, επεσήμανε ο Καββαδάς αρχικά.

Ο διεθνής σέντερ ανυπομονεί και για κάτι ακόμη… Να ζήσει ως μέλος του Άρη την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας μας στους εντός έδρας αγώνες. “Τελευταία φορά που βρέθηκα στο Nick Galis Hall ήταν με τον Αρκαδικό και παρόλο που ήμασταν από τις ομάδες που βρίσκονταν στις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Το συναίσθημα ήταν απίστευτο. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και εύχομαι οι φίλαθλοι μας να βρίσκονται και φέτος σε κάθε ματς κοντά στην ομάδα και να την βοηθάει”.

Απευθυνόμενος στον έκτο παίκτη του Άρη, είπε: “Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλεύω στο 120% κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι, με δυναμικότητα και καρδιά”.

To Top