ΚΑΕ Άρης: “Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της”

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για την σημερινή “μάχη” στο δικαστικό μέγαρο για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, τονίζοντας πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλλαν στην προσπάθεια για την εξυγίανση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, εκδικάστηκε σήμερα (13/12) η αίτηση επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της Άρης Κ.Α.Ε, παρόντων του Προέδρου της, κ. Λευτέρη Αρβανίτη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ως Διοίκηση, σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο που αποτελείτο από τους κ.κ. Οικονόμου και Γρόλλιο, καταθέσαμε τις θέσεις της Άρης Κ.Α.Ε. ενώπιον του αξιότιμου δικαστηρίου με σεβασμό και υπευθυνότητα και πλέον, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της, αναμένουμε την κρίση του.

Ανεξαρτήτως αυτής, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πίστεψαν στο πλάνο εξυγίανσης και στις προθέσεις μας, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε για έναν Άρη υγιή, δυνατό, αξιόπιστο. Δεσμευόμαστε δε, ότι μετά από την τελική κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, θα ενημερώσουμε τον κόσμο του Άρη ακόμη πιο αναλυτικά, για όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας, αλλά και για εκείνους τους λίγους που στάθηκαν απέναντί της.

Τέλος, σαν Διοίκηση, θέλουμε να στείλουμε ξανά το ξεκάθαρό μας μήνυμα ότι, «το μόνο καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία, είναι να την ξαναγράψουμε». Είναι, άλλωστε, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον Άρη των 100 ετών, τον Άρη των χιλιάδων πιστών, τον Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ”.

 

To Top