ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΚΑΕ Άρης: “Ας γεμίσουμε «σπίτι» μας για πρώτη φορά το 2024”

Μήνυμα – κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας έστειλε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

Το 2024 είναι εδώ και αναμένεται γεμάτο προκλήσεις για τον ΑΡΗ Midea!
Μπαίνουμε ένα δίμηνο όπου θα κριθούν πολλά για τους στόχους της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις: Stoiximan Basket League, BKT EuroCup και Κύπελλο Ελλάδας.
Η αρχή γίνεται αυτό το Σάββατο (06/01, 19:00), με τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών Carna. Από αυτήν την αναμέτρηση, όλους τους εντός έδρας αγώνες του Β’ Γύρου, όλους τους εντός έδρας αγώνες του έξτρα γύρου, τον οποίο καθιέρωσε φέτος ο ΕΣΑΚΕ (θέσεις 1-6 ή 7-12) και όλους τους εντός έδρας αγώνες των play-offs. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες 👉https://www.arisbc.gr/el/enimerosi/eidiseis/stin-kykloforia-ta-mid-season-tickets-gia-ti-stoiximan-basket-league.html
Υπενθυμίζουμε ότι στην κυκλοφορία είναι ήδη τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες 👉https://www.arisbc.gr/…/stin-kykloforia-ta-eisitiria-me…
Στην ανατολή του 2024, ας κάνουμε ό,τι και όλο το 2023: Ας γεμίσουμε το «σπίτι» μας για πρώτη φορά. Την πρώτη από τις πολλές που θα γίνει αυτό φέτος!
To Top