ΚΑΕ Άρης: “Επέμενε ο Αθηναίου…”

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αθηναίου τονίζοντας ότι ήταν επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ αναφέρει ακόμη απάντησε αρνητικά στο παρελθόν σε προτάσεις που υπήρξαν για τον 26χρονο γκαρντ από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ήταν εξαρχής αντίθετη στην αποδέσμευση του παίκτη, ωστόσο η έντονη επιθυμία του τελευταίου να αποχωρήσει από την ομάδα, μας οδήγησε στην απόφαση να τον παραχωρήσουμε στην Αρμάνι Μιλάνο έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων προς το συμφέρον της ομάδα μας.

Με την ευκαιρία και λόγω συγκεκριμένων δημοσιευμάτων που αφορούν το εν λόγω  ζήτημα, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον κόσμο της ομάδας μας ότι σαν Διοίκηση, απαντήσαμε αρνητικά σε πολύ σοβαρές προτάσεις που υπήρχαν για τον Αθηναίου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο πρόσφατο παρελθόν, έχοντας ως σύμμαχο και την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στον ΑΡΗ, κατά δήλωση του ίδιου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (διαβάστε εδώ τη δήλωση). Ωστόσο, από τη στιγμή που ο αθλητής επιθυμούσε πλέον να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, κρίναμε ως Διοίκηση ότι δεν έπρεπε να κρατήσουμε την πόρτα της ομάδας κλειστή.

Ευχόμαστε στον Γιάννη Αθηναίου καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα”.

To Top