ΚΑΕ Άρης: “Bαθιά οδύνη για τον θάνατο του Δημήτρη Γεωργούλη”

Ο Δημήτρης Γεωργούλης δεν είναι πλέον μαζί μας. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στις τάξεις του Άρη με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να εκφράζει τα συλλυπητήριά της, κάνοντας λόγο για βαθιά οδύνη.

Αναλυτικά:

Ημέρα πένθους και θλίψης για την οικογένεια του ΑΡΗ είναι η 21η Σεπτεμβρίου, αφού ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γεωργούλη. Ένας από τους πιο αγνούς, ανιδιοτελείς, καλόκαρδους και πιστούς φίλους του ΑΡΗ, «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο το φάσμα του συλλόγου.

Η προσφορά του Δημήτρη Γεωργούλη στον ΑΡΗ δεν μπορεί να αποδοθεί σε λίγες γραμμές. Ταξίδεψε όλη τη γη με τις ομάδες του συλλόγου, ενώ άκρως σημαντική ήταν η προσφορά του στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της «Σάρισα», η οποία αποτέλεσε «αιμοδότη» της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο του Δημήτρη Γεωργούλη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

To Top