Καζάνας (Κ19): «Θα βελτιωνόμαστε διαρκώς, μεγάλο ρόλο θα παίξει ο κόσμος αύριο στο Χαριλάου»

Στις δηλώσεις του ο προπονητής της Κ19 του Άρη, Κώστας Καζάνας τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στο αυριανό ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» με τον Παναθηναϊκό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

«Συνολικά ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι, όμως εμείς αργήσαμε να μπούμε σε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε αλλαγμένοι προς το καλύτερο, είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά συνδυαστικά» ανέφερε αρχικά ο κόουτς της Κ19 μετά τη σημερινή ήττα από τον Παναθηναϊκό και συνέχισε:

«Βρισκόμαστε σε στάδιο προσαρμογής ακόμα. Θα βελτιωνόμαστε διαρκώς αγώνα με τον αγώνα και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Αν και χάσαμε θεωρώ πως βγήκαμε κερδισμένοι από αυτή την κατάσταση.

Πρώτος μας στόχος είναι να βγάλουμε παίκτες με χαρακτήρα. Το επίπεδό μας είναι ικανοποιητικό αυτή την περίοδο και πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε κάτι καλό από αυτή την ομάδα».

Για το αυριανό ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι με παράδοση, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα χρειαστεί η βοήθεια του κόσμου, παίζει μεγάλο ρόλο και πιστεύω στο τέλος θα βγει νικητής ο Άρης».

To Top