Καζάνι που βράζει ο κόσμος του Άρη: «Ως εδώ η κατρακύλα, δεν πάει άλλο»!

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, το PRESSARIS δέχθηκε καταιγισμό μηνυμάτων για την (νέα) απαράδεκτη εικόνα της ομάδας, όπως παρουσιάστηκε στο ναυάγιο της Κέρκυρας και την ήττα που βουλιάζει την ομάδα στην βαθμολογία. Καζάνι που βράζει ο κόσμος του Άρης, ζητάει να παρθούν οι αποφάσεις και τα μέτρα εκείνα που θα αποτρέψουν την ομάδα από τις δυσάρεστες περιπέτειες, αλλά και την αγωνιστική απαξίωση. Ζητούν άμεσα να σταματήσει η κατρακύλα.

Τα μηνύματα-σχόλια-κραυγές του κόσμου είναι σαφή:

– ποδοσφαιριστές χωρίς αγωνιστική διάθεση, πάθος, συναίσθηση του σε ποια ομάδα βρίσκονται και τη φανέλα ποιου συλλόγου φορούν.

– ηττοπάθεια, αγωνιστική αδιαφορία, λάθη επιπολαιότητας και έλλειψης καθαρού μυαλού.

– το τεχνικό τιμ μετά από 60 μέρες στον πάγκο της ομάδας δεν έχει καταφέρει να περάσει μια συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία που να πείθει ότι μπορεί να προλάβει το… τρένο και να ξεκολλήσει το κάρο από την λάσπη.

– ποδοσφαιριστές που θα έπρεπε να είναι μάχιμοι και ενεργοί, βρίσκονται σε… «δυσμενή μετάθεση», ενώ αντίθετα «επιβραβεύονται» άλλοι, χωρίς την ανάλογη αποτελεσματικότητα στο γήπεδο.

– δηλώσεις που δείχνουν ότι κανείς (ή σχεδόν κανείς) δεν έχει συναισθανθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και το πόσο έχει πληγωθεί ο κόσμος.

– η διοίκηση πρέπει να κινηθεί άμεσα, ουσιαστικά και δραστικά πριν είναι αργά…

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα που έχουμε αφουγκραστεί στο PRESSARIS και τα καταθέτουμε, γνωρίζοντας ότι πολλά από αυτά δεν αποτελούν πλέον, προϊόντα εν θερμώ αντιδράσεων, αλλά είναι ένα γεμάτο ποτήρι που με κάθε νέα πικρή σταγόνα, όπως αυτή της απαράδεκτης εμφάνισης στην Κέρκυρα, ξεχειλίζει…

Το καμπανάκι το ακούει κανείς;

To Top