ΜΠΑΣΚΕΤ

Καζαμίας και Τσαχτσίρας πολυτιμότεροι για τον Άρη στο τουρνουά του Ντουμπάι

Συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο ANGT της Euroleague και έχοντας μια αξιοπρεπή πορεία, ο Άρης ήταν έκτος στο Adidas Next Generation Tournament που διεξήχθη στο Ντουμπάι. Οσον αφορά τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν οι “κίτρινοι”, δυο νεαροί του Άρη μοιράστηκαν τον άτυπο τίτλο του MVP.

Αυτοί ήταν οι Βασίλης Καζαμίας και Φίλιππος Τσαχτσίρας, οι οποίοι είχαν 16,5 βαθμούς ανά αγώνα στο ranking. Αμφότεροι, σε τέσσερα ματς, συγκέντρωσαν συνολικά 66 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, δηλαδή είχαν το ίδιο ακριβώς νούμερο.

Ο Καζαμίας, ο οποίος φέτος ντεμπούταρε με την ανδρική ομάδα στο Eurocup κόντρα στη Σλασκ, στο ANGT της Euroleague είχε μέσο όρο 11,8 πόντους, 4,5 ασίστ, 3,8 ριμπάουντ, 1,5 κλεψίματα και 0,5 κοψίματα. Το ρεκόρ του στο σκοράρισμα ήταν απέναντι στην Ουλμ, έχοντας 17 πόντους. Το κορυφαίο του νούμερο στο ranking ήταν οι 21 βαθμοί απέναντι στην επίλεκτη ομάδα από το Ντουμπάι.

Σε ό,τι αφορά τον Τσαχτσίρα, στο ANGT της Euroleague είχε μέσο όρο 18 πόντους, 6,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ, 1,8 κλεψίματα και 0,5 κοψίματα. Το ρεκόρ του στο σκοράρισμα, καθώς και στο ranking, ήταν κόντρα στην επίλεκτη ομάδα από το Ντουμπάι, έχοντας 23 πόντους και 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

To Top