Καζναφέρης: “Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, εάν…”

Ο Άρης έχει πλεονέκτημα για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό από την στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα του σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Καζναφέρης  «Πιστεύω ότι αν κάνουμε λιγότερα λάθη, θα πάρουμε το παιχνίδι», τόνισε… 

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Καζναφέρη στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

-Κώστα, τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται για τον Αρη. Μετά τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έρχεται ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης»….
« Είναι και αυτό ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, δουλεύει σκληρά και θα διεκδικήσει το καλύτερο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

-Πως εξηγείς αυτή την αλλαγή προσώπου της ομάδας;
« Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής, αλλάζει η ψυχολογία όλων των παικτών και ειδικά εκείνων που θέλουν να πάρουν θέση στην ενδεκάδα κι έτσι ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στην προπόνηση. Πιστεύω, λοιπόν, ότι αυτό μας βγήκε σε καλό. Εχουμε και μια εβδομάδα που δουλέψαμε και στη φυσική κατάσταση, κάτι που έλειπε από την ομάδα. Είχαμε συζητήσει με τα παιδιά, πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι κάτι το ξεχωριστό για να μην μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα. Θέλαμε να διεκδικήσουμε αυτό το παιχνίδι και κατεβήκαμε αποφασισμένοι να το χτυπήσουμε».

-Αγωνιστικά, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πως το περιμένεις;
« Περιμένω ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι, διότι ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα. Θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες και στη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι αν κάνουμε λιγότερα λάθη, θα πάρουμε το παιχνίδι!».

-Τι πιθανότητες δίνεις στον Αρη για τη νίκη;
« Οι πιθανότητες είναι προς τη δική μας πλευρά, γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας, με τον κόσμο να γεμίζει τις κερκίδες, οπότε θα έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω. Και όπως είπα, πρέπει να μην κάνουμε λάθη».

-Το διπλό του Ολυμπιακού στη Γαλλία, τρομάζει;
« Δεν νομίζω. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι άλλη διοργάνωση και εκεί όλα μπορούν να γίνουν. Όπως είδαμε και σε άλλα παιχνίδια, έγιναν αρκετές γκέλες από μεγάλες ομάδες. Εμείς δεν κοιτάμε αυτό, αλλά το δικό μας πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει κουρασμένος και θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε».

-Για σένα πως είναι τα πράγματα;
« Εγώ φέτος έχω έναν διαφορετικό ρόλο. Κοιτάμε να ανεβάσουμε και τα νέα παιδιά και είμαστε καλά!».

To Top