ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καζούρα στους όμοιους σας κύριε Σιμόπουλε! Όχι ντεμέκ οπαδιλίκι με φθηνές πλακίτσες σε βάρος του Άρη

Σημεία των καιρών… Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης (με απολαβές ετησίως δεκάδων χιλιάδων ευρώ) και πρώην γενικός γραμματέας δημόσιων έργων (!) Στράτος Σιμόπουλος πρωταγωνίστησε σε ακόμη ένα επεισόδιο φθηνής πολιτικάντικης “κουλτούρας”, δείγμα της αρρωστημένης νοοτροπίας στην μίζερη, όπως την κατάντησε η κεντρική πολιτική σκηνή, Θεσσαλονίκη.

Πουλώντας εξυπνάδες και ντεμέκ οπαδιλίκι με φθηνές πλακίτσες σε βάρος του Άρη και του λαού του, εν ώρα πολιτικής εκπομπής, κατέγραψε μια ακόμη απόδειξη γιατί αυτή η πόλη, παρουσιάζει έλλειμα αποτελεσματικών πολιτικών. Αντί να φροντίσουν την πόλη, τους πολίτες της, να κλείσουν τις ανοιχτές πληγές του τόπου κάνουν λέει… καζούρα.

Κύριε Σιμόπουλε, παρά τις τιμές που σας αποδίδουν οι φίλοι, οι ομόσταβλοι και οι υμνητές σας (εκεί που σπεύσατε να βρείτε… καταφύγιο), δεν είναι… καζούρα αυτό που είπατε σε βάρος του συλλόγου και των χιλιοταλαιπωρημένων οπαδών του, οι οποίοι επέλεξαν τον δρόμο της περηφάνειας.

Καζούρα δεν γίνεται δημόσια από έναν βουλευτή, τελεία και παύλα. Ούτε με ύφος χιλίων καρδιναλίων να αποφεύγετε να το… μαζέψετε. Καζούρα ας κάνετε με τους όμοιους σας, σε κάποια παρέα, στην στάση του… Μετρό της Θεσσαλονίκης, στα δημόσια έργα που είχατε στο χαρτοφυλάκιο σας ως γενικός γραμματέας, οπουδήποτε θέλετε, αλλά όχι τόσο κραυγαλέα και ειδικά σε βάρος του συλλόγου και των φιλάθλων του.

Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ένας πολιτικός όλων (;) των Ελλήνων. Ή μήπως δεν είστε;

Φυσικά και δεν ζήτησε συγγνώμη ο κύριος Σιμόπουλος. Και πώς να ζητήσει, από την στιγμή που είναι επαγγελματίας πολιτικός. Γι αυτούς, η συγγνώμη είναι άγνωστη λέξη.

Όσο φυσικά για το σχόλιο περί συστηματικής προβοκάτσιας σε βάρος σας (εδώ γελάνε), ψάξτε άλλο παραμύθι. Αυτό δεν έχει δράκο.

ΥΓ: Προφανώς ήταν… προβοκάτσια οι γενικευμένες αντιδράσεις από η πρόσφατη δήλωση σας πως το κυνήγι και το ψάρεμα δεν ανοίγουν γιατί δεν προσφέρουν τίποτα στην οικονομία, την οποία σπεύσατε να ανασκευάσετε. Εκτός κι αν κάνατε και τότε… καζούρα.

To Top