«Καθάρισε» στο δεύτερο η Ντόρτμουντ (video)

Επιστροφή στις νίκες για τη Ντόρτμουντ, που επικράτησε 2-0 της Βόλφσμπουργκ.

Ποδαρικό με το δεξί στο 2021 έκανε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που επικράτησε 2-0 της Βόλφσμπουργκ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι από την αντίπαλό τους και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση.

Με τη νίκη αυτή, η Ντόρτμουντ έφτασε τους 25 βαθμούς και ξαναπέρασε στην 4η θέση, προσπερνώντας την Βόλφσμπουργκ, η οποία έμεινε στους 24 και έπεσε στην 6η θέση.

Η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε πιο επιθετικά, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 12’ για τη Ντόρτμουντ με τον Ρόις. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Χάαλαντ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε. Οι «λύκοι» απείλησαν με τη σειρά τους στο 41’ με την κεφαλιά του Οτάβιο και στις καθυστερήσεις, οι Βεστφαλοί έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με Χάαλαντ και Σάντσο, που δεν βρήκαν στόχο.

Μια ακόμη ευκαιρία είχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Χάαλαντ και συγκεκριμένα στο 53’, αλλά για μια ακόμη φορά ο Καστέελς του είπε «ΟΧΙ», κρατώντας το μηδέν. Τον «γόρδιο δεσμό» έλυσε τελικά ένας αμυντικός. Στο 66’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ακανζί με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο τελευταίο ημίωρο, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν καλά το υπέρ τους σκορ, χωρίς να δεχθούν ιδιαίτερη απειλή και μάλιστα πέτυχαν δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Σάντσο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

To Top