«Καθάρισε» τον Απόλλωνα Πόντου στο δεύτερο μέρος και προελαύνει προς την άνοδο ο Πανσερραϊκός (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, συνεχίζοντας την πορεία του προς την άνοδο στην Super League.

Επικράτησε με άνεση 3-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου για την 24η αγωνιστική της Super League 2 , συνεχίζοντας την ασταμάτητη πορεία του προς την άνοδο ο Πανσερραϊκός! 

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρότι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, βρήκαν τις λύσεις στο δεύτερο, φτάνοντας τελικά στη νίκη χάρη στα γκολ των Στίνα (47′), Κανίς (52′) και Μπαΐροβιτς (73′). 

Με τον Πανσερραϊκό να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και στο πρώτο μέρος, τελικά ο Στίνα ήταν εκείνος που βρήκε πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν ούτε μία τελική προσπάθεια. 

Στο 52′ ο Στίνα έκανε τη σέντρα και ο Σαΐντ την κεφαλιά πάσα για τον Κανίς, ο οποίος «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 73′ ο Μπαΐροβιτς διαμόρφωσε με κοντινό πλασέ το τελικό 3-0. 

To Top