“Καθήκον μας το απόλυτο μέχρι το τέλος, περιμένουμε γκέλα του Πανσερραϊκού…”

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Άρη στην Φλώρινα, Γκαέλ Ν΄Λουντούλου μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το καθήκον των παικτών του Άρη αλλά και την ανοδική πορεία που παρατηρείται γενικότερα το τελευταίο διάστημα.

«Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, είναι το “4 στα 4”. Να κάνουμε το καθήκον μας μέχρι το τέλος, πετυχαίνοντας το απόλυτο και να περιμένουμε παράλληλα την γκέλα του Πανσερραϊκού, για να περάσουμε στην 1η θέση», τόνισε αρχικά στον Αγγελιοφόρο ο Γάλλος.

Για την εμφάνιση του και το τέρμα που ο ίδιος πέτυχε:«Ηταν μία καλή νίκη για εμάς. Στο πρώτο μέρος βέβαια δεν παίξαμε και τόσο καλά, αλλά πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και έτσι φτάσαμε στην νίκη. Οσον αφορά το γκολ που πέτυχα, σίγουρα νιώθω ωραία, αλλά η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Ενα τέρμα, έρχεται μέσα από ομαδική προσπάθεια. Ετσι αυτό που πέτυχα, ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε από την ομάδα».

Για την ανοδική πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα: «Ναι, όντως σιγά-σιγά παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό αρχίζει να φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πιστώνεται την ανοδική πορεία: «Φυσικά και έχει βοηθήσει ο κ. Καλαϊτζίδης. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει η σκληρή δουλειά και προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από τον καθένα μας».

To Top