“Καθαρό μυαλό, αλήθεια, ψυχραιμία…”

Θέση για όσα συμβαίνουν στον σύλλογο του Άρη πήρε ο Super 3 Ευόσμου, ζητώντας από όλους καθαρό μυαλό, αλήθεια, ψυχραιμία, ξεκάθαρες θέσεις και σχέδιο διεξόδου από την κρίση.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά η θέση του Super 3 Ευόσμου, όπως δημοσιεύθηκε στο επίσημο σάιτ του συνδέσμου: “Τα χαιρετίσματα μας σε ολα τα bulldog και σε ολο τον λαο του ΑΡΗ.
Ο σύλλογος που (πιστεύουμε) όλοι αγαπαμε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μια πολυ κρίσιμη καμπή της ιστορίας του σε ολα τα αθλήματα και σε ολα τα επίπεδα(θεσμικό, οικονομικό, διοικητικό, αγωνιστικό).
Οι υπεύθυνοι και υπαίτιοι ειναι γνωστοί αυτο που προέχει όμως τώρα(σήμερα) είναι όλοι να σταθούν στο ύψος και στην κρισιμότητα της κατάστασης,να παραμερίσουν επιτέλους εγωισμούς και παλιά μίση και να συστρατευθούν στον αγώνα που κάνει ο λαος του ΑΡΗ με μπροστάρη τον σύνδεσμο ούτως ώστε να βγει ο ΑΡΗΣ μας απο αυτό το τέλμα. Αυτο που επιβάλλεται τώρα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ειναι το καθαρό μυαλό,η αλήθεια,η ψυχραιμία και επιτέλους ξεκάθαρες θέσεις και σχέδιο διεξόδου του ΑΡΗ μας απο την κρίση.
υ.γ.: Δεν θα επιτρέψουμε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να παιζει παιχνιδια για δικό του όφελος στις πλατες του ΑΡΗ μας που αγαπάμε παραπάνω κ απο την ζωη μας. υ.γ.1.: Τα bulldogs ειναι στους δρόμους κ έχουν τους δικούς τους νόμους.. υ.γ.2.: Το νου σας ΟΛΟΙ…
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΣ SUPER 3!Οι αυτοκράτορες της δύσης!est.:1990! ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ!
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3″.

To Top