ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα χρειάζεται ο Άρης ενόψει Παναθηναϊκού

Το ματς με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με μία “πικρή ήττα” για τον Άρη, που είναι υποχρεωμένος αρχής γενομένης από σήμερα να στραφεί στο επόμενο ματς, που είναι με τον Παναθηναϊκό και πάλι εντός έδρας, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο χθεσινός Άρης ήταν σε μεγάλο βαθμό αγνώριστος, καθώς όπως παραδέχτηκε και ο Άκης Μάντζιος, η ομάδα του δεν είχε ενέργεια στο παιχνίδι της. Δεν δημιούργησε πολλούς κινδύνους, μπλοκαρίστηκε από την άμυνα της ΑΕΚ, ενώ και τα λάθη του διαιτητή Μπέμπεκ δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό ώστε να αντιδράσει, μετά το γκολ που δέχτηκε.

Ωστόσο, αυτό που έχει ανάγκη τώρα ο Άρης είναι καθαρό μυαλό τα επόμενα 24ωρα, προσήλωση στον στόχο και αποφασιστικότητα κόντρα στον Παναθηναϊκό για να έρθει το “τρίποντο” και να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Προκειμένου να μην διαταράξει τα θεμέλια που έχει βάλει από την αρχή της χρονιάς με τις νίκες του και την βαθμολογική του συγκομιδή μέχρι στιγμής.

Η προετοιμασία… εξπρές θα ξεκινήσει από σήμερα, με τον Άκη Μάντζιο να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του, για ένα ντέρμπι, όπου πρέπει να δείξουν την πραγματική τους αξία.

Σε αυτό το μικρό διάστημα, οι παίκτες του Άρη οφείλουν να βρουν τον τρόπο, ώστε την Κυριακή να βγάλουν ξανά ένταση στο παιχνίδι τους και να φτάσουν στη νίκη.

 

To Top