“Καθαρό μυαλό, καμία απάντηση στις προκλήσεις, δεν πέφτουμε στις παγίδες”

Ο δρόμος του Άρη για την σωτηρία, για την επιβίωση δεν είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα. Το έχουν καταλάβει όλοι από το ξεκίνημα της χρονιάς, το συνειδητοποίησαν για τα καλά, μετά το… “λάθος” του Άρη, να νικήσει τον Πανιώνιο και να μείνει ζωντανός!

Ήδη το τεχνικό τιμ των κίτρινων είναι αποφασισμένο, σήμερα κατά την επιστροφή της ομάδας, στις προπονήσεις να μιλήσει εκτενώς για την επόμενη μέρα και το (νέο) παιχνίδι “χωρίς γυρισμό”, αυτό με τη Βέροια, όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Αφορμή της ομιλίας θα είναι το… μπαράζ της υποκρισίας που ξέσπασε το τελευταίο 24ωρο, βάζοντας τον Άρη σε θέση κατηγορούμενου.

Παπαδόπουλος, Μπιμπισίδης, αλλά και οι συνεργάτες του τεχνικού τιμ θέλουν να διαμηνύσουν στους παίκτες πάνω κάτω ότι: “Τώρα χρειάζεται από όλους μας και κυρίως μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθαρό μυαλό. Πρέπει να υπάρξουν έξυπνες αντιδράσεις και κυρίως καμία απάντηση στις προκλήσεις, ώστε να μην έχουμε απώλειες. Θα υπάρχουν πολλές αφορμές και πολλές παγίδες, αλλά δεν πρέπει να πέσουμε στις παγίδες αυτές.”

Στόχος να μείνουν όλοι απερίσπαστοι και προσηλωμένοι στον στόχο, εντείνοντας την προσπάθεια σε αυτή τη δύσκολη καμπή.

To Top