ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καθησυχαστικό το Γ.Ε.ΜΗ., θέμα… υπογραφών η ανάρτηση

Από παράταση σε παράταση η ανάρτηση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στο Γ.Ε.ΜΗ. προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η σύσταση της νέας εταιρίας.

Οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” επικοινωνούν καθημερινά με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και η μόνη απάντηση που εισπράττουν τους συνιστά να κάνουν… υπομονή.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ο φάκελος έχει μείνει στο… γύψο, με τους αρμόδιους να τονίζουν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Άρη, καθώς έχει προσκομίσει κάθε έγγραφο που απαιτούνταν, ενώ όλες οι διαδικασίες που έπρεπε να προηγηθούν έχουν γίνει νομότυπα.

Η καθυστέρηση οφείλεται σε δύο λόγους. Αρχικά διότι ο υπάλληλος που έχει επωμιστεί το φάκελο της ΠΑΕ, είναι… άρρωστος εδώ και μέρες και απουσιάζει από τα καθήκοντά του κι έπειτα γιατί ο… φόρτος εργασίας στην υπηρεσία έχει θέσει με σειρά προτεραιότητας κάθε υπόθεση.

Επί της ουσίας αυτό που απομένει είναι δύο υπογραφές, από Διευθυντή και υποδιευθυντή του ΓΕΜΗ, ώστε να ολοκληρωθεί η σύσταση, να αναλάβει κι επίσημα ο Θοδωρής Καρυπίδης και να “τρέξει” χωρίς εμπόδια τη νέα ΠΑΕ.

To Top