Καθησύχασε τους φίλους της Λίβερπουλ η Ομοσπονδία της Αιγύπτου για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο ημίχρονο του αγώνα της Αιγύπτου με την Γκάνα αποχώρησε λόγω μιας ενόχλησης στο πόδι. Η εικόνα του Αιγύπτιου στο έδαφος έκανε τόσο τον Γιούργκεν Κλοπ όσο και τους φίλους της Λίβερπουλ να βρεθούν σε… αναμμένα κάρβουνα.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» στη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπόρνμουθ κλήθηκε να μιλήσει για τον Σαλάχ, λέγοντας ότι ήταν ένα σοκ που τον είδε να αποχωρεί από το παιχνίδι. «Εκείνη την στιγμή ήταν ένα σοκ», πρόσθεσε ο Κλοπ για τον Σαλάχ. «Οι τραυματισμοί του μπορεί να εκδηλωθούν με διαφορετικούς τρόπους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σπάνιο για τον Mo να τραυματιστεί, οπότε κάτι πρέπει να είναι, θα δούμε. Θα γίνει υπερηχογράφημα και μαγνητική τομογραφία και μετά θα δούμε ποιο είναι το σχέδιο της Αιγύπτου. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε», ήταν τα λόγια του.

Ωστόσο με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία της Αιγύπτου καθησύχασε τον Κλοπ, αλλά και τους φίλους της Λίβερπουλ, λέγοντας πως ο Σαλάχ έπαθε ένα τράβηγμα στον αριστερό μηρό και θα χάσει τον αγώνα απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά και το παιχνίδι για τη φάση των «16», σε περίπτωση που η Αίγυπτος θα προκριθεί.

«Ο τραυματισμός του Σαλάχ ήταν ένα τράβηγμα στον μηρό και θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός για δύο παιχνίδια στο Κόπα Άφρικα, απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι και της φάσης των «16» σε περίπτωση πρόκρισης», ανέφερε η ενημέρωση.

Η Λίβερπουλ μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου έχει “γεμάτο” πρόγραμμα, αφού θα παίξει τέσσερα παιχνίδια. Το πρώτο είναι την Κυριακή (21/1) απέναντι στην Μπόρνμουθ, μετά θα αντιμετωπίσει τη Φούλαμ (24/1) για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Carabao Cup, στη συνέχεια θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Νόριτς (28/1) για το Κύπελλο Αγγλίας και τέλος θα κοντραριστεί με την Τσέλσι (31/1) για το πρωτάθλημα.

To Top