ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθορίζουν την 11άδα οι Ενκουλού και Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης δίνει αύριο στο Πανθεσσαλικό στάδιο το κρισιμότερο όπως εξελίχθηκε παιχνίδι της φετινής σεζόν με αντίπαλο το Βόλο έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του μετά από απόφαση του Αχιλλέα Μπέου να μην δώσει εισιτήρια.

Αυτό σημαίνει πως ο Τόλης Τερζής και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να προσπαθήσουν διπλά για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο πέραν της νίκης. Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να παρατάξει τους 11 πιο έτοιμους γι’ αυτή την “μάχη” και όλα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή και τελευταία προπόνηση. Ο Τερζής περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι οι Ματέο Γκαρσία και Νικολά Ενκουλού και αν μπορεί να τους υπολογίζει ακόμα και για το αρχικό σχήμα.

Αν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δείξει ότι είναι έτοιμος τότε αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Αντίθετα δίπλα στον Νταρίντα ως δεύτερος εσωτερικός μέσος θα βρεθεί είτε ο Πάλμα είτε ο Νταμπό, με τον Ετέμπο να έχει το ρόλο του 6αριού.

Όσον αφορά τον Ενκουλού, αν καταφέρει και ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί τότε θα βρεθεί στο πλάι του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Μπράμπετς. Αν όχι τότε δεν αποκλείεται να δούμε και τριάδα στην άμυνα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στο ματς με την ΑΕΚ.

To Top