ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθοριστικά τα σημερινά τεστ για την διεξαγωγή του Άρης-Αστέρας Τρίπολης

Εκ νέου τεστ κορωνοϊού για τον ποδοσφαιρικό Άρη, καθώς σήμερα θα μπουν στην διαδικασία αυτή οσοι δεν έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό και όσοι βγήκαν αρνητικοί την Τρίτη.

Όσοι ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας δεν ήταν ανάμεσα στα 10 κρούσματα της προηγούμενης εβδομάδας και στο ένα νέο που προέκυψε την περασμένη Τρίτη (ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να κάνει εξετάσεις όπου και βρέθηκε θετικός) θα περάσουν σήμερα από την διαδικασία της ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Την περασμένη Τρίτη υποβλήθηκαν σε νέο τεστ οι επτά (7) ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί θετικοί. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρέθηκαν τρεις (3) αρνητικοί οι οποίοι ξεκίνησαν προπόνηση άμεσα μόνοι τους και θα κάνουν νέα τεστ και αυτοί σήμερα. Οι άλλοι τέσσερις (4) παρέμειναν θετικοί, οπότε παραμένουν σε καραντίνα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Τα σημερινά αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά, καθώς θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι δύο ομάδες είναι σε επικοινωνία, όπως και ο Άρης με την λίγκα προκειμένου να ληφθεί άμεσα η απόφαση. Για να μην υπάρξει αναβολή του αγώνα, θα πρέπει στα σημερινά τεστ να μην υπάρξουν κρούσματα, τρία ή παραπάνω στον αριθμό. Ακόμα και τότε, όμως, είναι μία απόφαση που λαμβάνουν οι δύο ομάδες από κοινού και ζητούν από την λίγκα να την επισφραγίσει.

To Top