ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καθοριστική εβδομάδα για τον Άρη

Σε μια καθοριστική εβδομάδα εξελίξεων μπαίνει από σήμερα ο Άρης, καθώς αυτή περιλαμβάνει ταξίδι στην Αυστρία, φιλικά, προπονήσεις και την απόφαση του CAS για το αν η ομάδα μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Συγκεκριμένα, αύριο η αποστολή των κίτρινων αναχωρεί για το Γκρατς όπου θα δώσει μια σειρά από φιλικά, με πρώτο αυτό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την 1η Ιουλίου, ενώ δύο μέρες μετά θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ (3/7).

Από την 1η Ιουλίου όμως και μετά πολλά θα εξαρτηθούν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν να μάθουν αν θα μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές, καθώς ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με κάποιους παίκτες εφόσον το CAS ανάψει το “πράσινο φως”.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης με τους συνεργάτες του τρέχουν όλα τα σημαντικά θέματα του Άρη. Αυτό που “καίει” περισσότερο είναι το μεταγραφικό κομμάτι, καθώς εφόσον οι εκτιμήσεις των κίτρινων πως θα γίνουν μεταγραφές βγουν αληθινές τότε η ομάδα θα παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια τη νέα σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον δηλαδή το CAS βάλει stop στις μεταγραφές τότε ο Άρης θα περάσει μια δύσκολη χρονιά.

To Top