ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καθοριστική επαφή με Νέιμικ μέσα στη βδομάδα!

Μέσα στην επόμενη βδομάδα οι κίτρινοι θα επιχειρήσουν να έχουν άλλη μια επαφή με τον Ντρου Νέιμικ. Σήμερα οι πιθανότητες είναι περισσότερες για παραμονή του στην ομάδα, αν και αυτά τα δεδομένα αλλάζουν σε μια μεταγραφική περίοδο. Και είναι περισσότερες οι πιθανότητες επειδή αυτό προτιμάει ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Νέιμικ δικαίωσε τον Δημήτρη Πρίφτη για την επιλογή του πέρσι το καλοκαίρι. Ήταν ο στυλοβάτης της άμυνας του Άρη, ίσως ο κορυφαίος αμυντικός στο πρωτάθλημα, πρώτος μπλοκέρ και πέμπτος ριμπάουντερ και έβαλε την υγεία του κάτω από την ομάδα, όταν χρειάστηκε, στο φινάλε της χρονιάς παίζοντας με δισκοκήλη.

Ο Πρίφτης έχει τον Νέιμικ στο πλάνο του και για την επόμενη περίοδο. Μοναδικός προβληματισμός είναι η κατάσταση της υγείας του, αλλά ο Αμερικανός έχει ενημερώσει ότι είναι απολύτως υγιής και ότι απλώς χρειαζόταν ξεκούραση για να ξεπεράσει το πρόβλημα με τη δισκοκήλη.

Οι κίτρινοι δεν έχουν την πολυτέλεια να προσφέρουν πολλά περισσότερα χρήματα στον Νέιμικ σε σχέση με την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο παίκτης θέλει να παραμείνει, γιατί δέθηκε με την ομάδα, τον προπονητή, την διοίκηση, τον κόσμο.

Παρότι έχει προτάσεις με περισσότερα χρήματα από το εξωτερικό (τουρκική ομάδα του δίνει περίπου 40.000 δολάρια παραπάνω), προτιμάει να μείνει στους κίτρινους για δεύτερη χρονιά και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης και στο Γιούροκαπ. Αυτά είναι τα δεδομένα σήμερα, τα οποία όμως μπορούν να διαφοροποιηθούν γιατί βρισκόμαστε στην “καρδιά” της μεταγραφικής περιόδου.

To Top