ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καθοριστικός Μάης… Συνεχίζονται τα τεστ, ο Άρης στη φάση της επανεκκίνησης

Ξεκίνησαν από την Τρίτη τα τεστ των ποδοσφαιριστών στον Άρη, προκειμένου να επιστρέψει η κιτρινόμαυρη ομάδα στην κανονικότητα! Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην φάση της επανεκκίνησης και περιμένουν την δράση, αφού ξεκαθαρίζει το τοπίο μέσα στον κρίσιμο μήνα Μάιο. 

Όπως ενημέρωσε χθες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ξεκίνησε η προβλεπόμενη διαδικασία των τεστ για τον κορωνοϊό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Μόλις ολοκληρωθούν τα τεστ και υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματά τους από το ιατρικό επιτελείο θα τεθεί σε εφαρμογή το προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο –όπως έχει ανακοινωθεί- περιλαμβάνει ατομικές προπονήσεις ανά γκρουπ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου”.

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες του Άρη χωρισμένοι σε γκρουπ των 6-8, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας για το προσεχές διάστημα, οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε τέσσερα ολιγομελή γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις, που θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες (θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών για το κάθε γκρουπ), θα ξεκινούν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι.

Το σίγουρο είναι πως όλος ο Μάιος θα είναι μήνας προετοιμασίας για τις ομάδες της Super League, άρα και για τον Άρη, ο οποίος έπειτα από αυτή την απραξία και την καραντίνα, θέλει το λιγότερο τρεις εβδομάδες ώστε οι παίκτες να φτάσουν σε ένα αξιόλογο επίπεδο.

Όπως έχει υπογραμμίσει και ο Τόλης Τερζής σε πρόσφατες δηλώσεις του “στη καραντίνα αλλάξαμε τέσσερις φορές το πρόγραμμα στους παίκτες μας, τους δώσαμε πρόγραμμα και σε εξωτερικό χώρο για να τρέχουν σε περίπτωση που υπήρχε η δυνατότητα. Βλέπαμε τα δεδομένα, δεν είναι το ίδιο φυσικά να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση, έχουμε ετοιμάσει πλάνο φυσικής κατάστασης, πάμε προσεκτικά, δεν έχουν καθίσει τόσο καιρό οι παίκτες, ούτε το καλοκαίρι δεν κάθονται ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, φοβόμαστε τους τραυματισμούς”.

To Top