ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθοριστικό ραντεβού Καρυπίδη-Αναστόπουλου στην Αθήνα

Η συμφωνία με τον Νίκο Αναστόπουλο είναι τις τελευταίες μέρες η προτεραιότητα του Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος θέλει άμεσα να συμφωνήσει με τον έμπειρο τεχνικό. ώστε να αναλάβει την ομάδα.

Ο “Αναστό” έχει θέσει  το πλαίσιο της συνεργασίας του το οποίο έχει να κάνει με τις εγγυήσεις που ζητάει να εξασφαλίσει, τόσο για τη φετινή χρονιά όσο και για την επόμενη.

Ο Ερασιτέχνης αρνείται να έχει οποιαδήποτε δέσμευση στο θέμα του προπονητή με τον Θοδωρή Καρυπίδη να παίρνει την υπόθεση πάνω του και να καλύπτει εξ΄ολοκλήρου τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στον 57χρονο προπονητή, από την πληρωμή του μέχρι και την αποζημίωση του αν ο Καρυπίδης κάποια στιγμή αποχωρήσει ή αλλάξει ο επικεφαλής του τμήματος και δεν επιθυμεί την συνεργασία με τον Αναστόπουλο.

Αυτό ήταν και ο κύριος λόγος που ο Αναστόπουλος δεν έλεγε μέχρι στιγμής το “ναι”, καθώς επιθυμεί ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο με τον Άρη το οποίο θα “σπάσει” μόνο μετά από επιθυμία δικιά του ή στην χειρότερη περίπτωση θα απαιτεί μία πολύ καλή αποζημίωση.

Οι παράμετροι αυτοί θα αποτυπωθούν στο συμβόλαιο που θα του παραδώσει σήμερα στην Αθήνα προς υπογραφή ο Θοδωρής Καρυπίδης στη συνάντηση που θα έχουν το μεσημέρι οι δύο πλευρές.

Εφόσον, όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο “Αναστό” θα ετοιμάσει βαλίτσες και το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ανακοινωθεί και αύριο να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ως ο νέος κόουτς του Άρη.

 

 

To Top