ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθοριστικό ραντεβού με Βέλεθ για το νέο συμβόλαιο…

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Άρης είναι σε επαφές με την πλευρά του Φραν Βέλεθ για την επέκταση της συνεργασίας των δύο, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αυτό που απομένει για να αποσαφηνιστούν οι πιθανότητες παραμονής του Ισπανού αμυντικού στον Άρη είναι ένα ραντεβού ανάμεσα στον Άγγελο Χαριστέα και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, το οποίο δεν αποκλείεται και να γίνει σήμερα, παρουσία ενδεχομένως και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση από πλευράς Άρη προς τον Βέλεθ ξεκάθαρη: Νέο συμβόλαιο με αύξηση των οικονομικών αποδοχών του ποδοσφαιριστή σε ικανοποιητικό βαθμό και συχνές άδειες, όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της ομάδας για να ταξιδεύει στην Ισπανία, όπου διαμένει μόνιμα η οικογένειά του.

Επί της ουσίας, για να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια μένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες στην συγκεκριμένη πρόταση, καθώς όσοι είναι περιβάλλον του Φραν Βέλεθ, υποστηρίζουν πως εύκολα ή δύσκολα ο Ισπανός θα πει το “ναι” και θα παραμείνει στον Άρη, καθώς είναι και δική του επιθυμία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και το ποσοστό στην αύξηση των αποδοχών του παίκτη, ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει, καθώς ίσως να καθοριστούν οριστικά στο σημερινό τους ραντεβού.

To Top