ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθοριστικό τετ α τετ Καρυπίδη με Ερέρα, κρίνονται τα πάντα για το μέλλον του Ισπανού!

Καθοριστικό τετ α τετ με Ερέρα, όλα είναι ανοιχτά! Το θέμα Ερέρα απασχολεί τους κιτρινόμαυρους μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα, αλλά και τον τρόπο διαχείρισης των αγώνων στα τελευταία παιχνίδια. Κάτι που προβληματίζει τόσο τον επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, όσο και τον τεχνικό διευθυντή της.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Δεν είναι τυχαίο ότι χθες για περίπου μισή ώρα συζήτησαν μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό οι Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος. Βασικό αντικείμενο της κουβέντας ο Πάκο Ερέρα μετά τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα! Το ερώτημα αν δηλαδή θα πρέπει να διατηρηθεί στην τεχνική ηγεσία με νέα ψήφο εμπιστοσύνης ή θα αντικατασταθεί.

Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος θα έχουν συνάντηση σήμερα με τον Ισπανό τεχνικό, η οποία θα κρίνει εάν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί ή θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Όλα θα ζυγιστούν με προσοχή. Σημαντικές παράμετροι: η δουλειά που έχει κάνει από το καλοκαίρι ο Ερέρα, η δημιουργία αυτής της ομάδας που δημιούργησε προσδοκίες, αλλά φυσικά εάν υπάρχει ο κατάλληλος αντικαταστάτης που θεωρητικά θα επιλεγεί για να βελτιώσει τα πράγματα και όχι για να γίνει απλά μια αλλαγή.

Όλα είναι ανοιχτά αυτήν την στιγμή…

To Top