Καθοριστικό 48ωρο, επιστρέφει Θεσσαλονίκη ο Αγγέλου για τις τελικές συζητήσεις

Σήμερα ή αύριο θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Αγγέλου στην Θεσσαλονίκη μετά το ταξίδι του στο Βελιγράδι και ουσιαστικά με την επιστροφή του στην πόλη σηματοδοτούνται εξελίξεις καθώς θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Η διοίκηση του Άρη ευελπιστεί μέσα στο επόμενο διήμερο να έχει διακανονίσει όλες τις οφειλές της προς παίκτες και τεχνικό τιμ, έχει ήδη δώσει έναν μισθό στο υπαλληλικό προσωπικό και προσπαθεί να βρει χρήματα ώστε να είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Ήδη επτά παίκτες της ομάδας έχουν διακανονίσει τις οφειλές με την ΚΑΕ και σήμερα παίρνουν σειρά άλλοι πέντε (Πελεκάνος, Βεργίνης, Χαρίσης, Καραποστόλου, Τσιάρας), όπως επίσης θα ακολουθήσουν και τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία ο Αγγέλου θα καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι με την διοίκηση για να συζητήσει την παραμονή του στην ομάδα. Τα δεδομένα είναι γνωστά, οι δύο πλευρές δεν έχουν “κρυφά χαρτιά” και θα μιλήσουν με ειλικρίνεια βασιζόμενοι στην κοινή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας τους. Αυτό που σίγουρα θέλουν και οι δύο πλευρές είναι να μην γίνει σήριαλ η υπόθεση, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να τραβήξει σε μάκρος…

 

To Top