Καθυστερεί η επανάληψη του αγώνα, πάει σίγουρα μέσα στο 2015!

Όλα δείχνουν ότι θα καθυστερήσει να πραγματοποιηθεί η επανάληψη του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ όπως αποφάσισε την περασμένη Δευτέρα ο ΕΣΑΚΕ και όχι μόνο γιατί δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες μέσα στο 2014.

Ο αντίπαλος θα έχει και τον Ιανουάριο ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ έχει και έναν ακόμα εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Επιπροσθέτως, είναι πλέον πολύ πιθανό (έως βέβαιο) ότι ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ, προσβάλλοντας το κύρος του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί να ορίσει ημερομηνία για την επανάληψη του αγωνα και αναμένεται να πιέσει το ΑΣΕΑΔ να εκδώσει απόφαση σε χρόνο ρεκόρ, γιατί λογικά η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει τις πρώτες μέρες του 2015.

Κάπου εκεί ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος και το παιχνίδι των δύο ομάδων στην έδρα του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να γίνει μέσα στον Γενάρη! Θα ήταν πολύ οξύμωρο να έχει γίνει ο αγώνας του β’ γύρου και να εκκρεμεί ο αγώνας από τον α’ γύρο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, χωρίς πάντως να αναμένεται η οριστική απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

To Top