ΜΠΑΣΚΕΤ

Καινούριος προπονητής, καινούρια διοίκηση, αναζητάει και καινούριο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο Άρης κάνει καινούρια αρχή σήμερα (19:00) στο ΟΑΚΑ, φιλοξενούμενος της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League. Είναι το πρώτο παιχνίδι του με τον Σάββα Καμπερίδη στον πάγκο του, το πρώτο παιχνίδι του Καμπερίδη ως head coach.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μετά την παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλου από την τεχνική ηγεσία και την αποχώρηση του Δημήτρη Γουλιέλμου από το “κεντρικό πλάνο”, ο Άρης θα παρουσιαστεί σήμερα στο ΟΑΚΑ με νέο προπονητή και νέα διοίκηση και φιλοδοξεί να έχει και νέο, βελτιωμένο πρόσωπο.

Δύσκολη αποστολή προφανώς γιατί η ΑΕΚ μετράει 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια, έχει τον καλύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος στο ρόστερ της (Λάνγκφορντ) και μια ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος, αλλά αυτό ακριβώς θα πρέπει να αποτελέσει την πρόκληση και το επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Άρη.

Οι κίτρινοι οφείλουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Εννοείται ότι πλέον, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οφείλουν να κυνηγούν το αποτέλεσμα παντού, μέχρι τέλους, διότι πολύ απλά φορούν την φανέλα του Αυτοκράτορα Άρη.

Επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες είναι και η παρουσία του νέου προπονητή. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν, αλλά το θέμα είναι όλοι τους, να παίξουν και γι’ αυτόν, να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν ένα βήμα διαφορετικό από αυτά που έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο ο Άρης πραγματικά μπορεί – και πρέπει – να κάνει μια νέα αρχή στο φετινό πρωτάθλημα.

To Top