Και αναστολή των αποφάσεων της ΕΕΑ θα ζητηθεί…

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση της τροπολογίας στη Βουλή για την ρύθμιση των οφειλών προς το δημόσιο από τις ΠΑΕ, η διοίκηση της ΑΕΚ προσανατολίζεται να αιτηθεί την αναστολή των αποφάσεων της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού!

Σύμφωνα με το “soccerplus.gr” “τo υπουργείο Οικονομικών δεν κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για τη ρύθμιση οφειλών των ΠΑΕ, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ κατά κύριο λόγο και οι Άρης, Πανιώνιος και ΟΦΗ να οδηγούνται σε άλλες λύσεις προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

Ήδη στην ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και γι΄αυτό ο πρόεδρός της Α. Δημητρέλος είχε συνεχείς επαφές με το υπουργείο Οικονομικών, σκέπτονται να ζητήσουν την αναστολή των αποφάσεων της ΕΕΑ για τις αδειοδοτήσεις ώστε να μπορέσουν να πάρουν κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα”.

Υπάρχει πάντα η λύση της έκδοσης προσωρινής φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας με υπουργική απόφαση η οποία δεν απαιτείται να περάσει από τη Βουλή.



To Top