ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και δεύτερος κοινός δικηγόρος Σαββίδη στην υπόθεση Τόσκο! Καθυστερεί η κατάθεση της νεαρής οδηγού

Και δεύτερος κοινός δικηγόρος Σαββίδη στην υπόθεση Τόσκο! Καθυστερεί η κατάθεση της νεαρής οδηγού…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Είπαμε κάποιες συμπτώσεις είναι μοναδικές… Όπως έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές, η κατάθεση της νεαρής οδηγού που εμπλέκεται στην υπόθεση της φονικής ενέδρας του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, έξω από το Μέγαρο Θεσσαλονίκης καθυστερεί, με αποτέλεσμα να κολλάει όλη η διαδικασία.

Πρόκειται για την κατάθεση που θα κάνει η 25χρονη αισθητικός, η οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητό της τον άτυχο Τόσκο. Η κοπέλα είχε αφεθεί αρχικά από την ανακρίτρια ελεύθερη, ενώ κατηγορείται για δυο πλημμελήματα. Στην πορεία, προέκυψαν μαρτυρίες, αλλά και η ίδια η δήλωση της αδελφής του Τόσκο Πέτια, για ενδεχόμενη παρουσία και δεύτερου προσώπου (ενός άνδρα) στο μοιραίο αυτοκίνητο…

Το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας του Τόσκο, δεν μπορεί προς το παρόν να έχει πρόσβαση στην δικογραφία στην υπόθεση της κοπέλας, την ώρα που μελετάει εξονυχιστικά τα στοιχεία από την αντίστοιχη των δυο οπαδών του ΠΑΟΚ που εμπλέκονται, ενώ τους έχουν απαγγελθεί 11 κατηγορίες, δυο γα κακουργήματα και εννιά για πλημμελήματα.

Όπως είναι γνωστό, έχει ήδη προφυλακιστεί ο ένας από τους δυο οπαδούς. Κατά μια επίσης… εξαιρετική σύμπτωση, συνήγορος υπεράσπισης του 24χρονου οπαδού εκτός από τον Δημήτρη Τσάκο, είναι και ο Λάμπρος Μαργαρίτης. Οι δυο δικηγόροι που θεωρούνται από την… αφρόκρεμα της Θεσσαλονίκης έχουν και οι δυο αναλάβει την υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη, στο δικαστήριο για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018.

To Top