ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και εγένετο δίκτυο Αρειανών! “Ο Άρης ελκυστικός σε επενδυτές και χορηγούς σε όλο τον κόσμο! Στο πλευρό ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ”!

O Ροδόλφος Μασλιάς, προϊστάμενος ορολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο, Eλληνοϊταλός και φίλαθλος του Άρη από μικρό παιδί, είναι από τους εμπνευστές της δημιουργίας ενός δικτύου Αρειανών από διεθνείς οργανισμούς και πολυεθνικές για την προσέλκυση χορηγών.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μια ιδιαίτερη έξυπνη, όσο και φιλόδοξη προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργηθεί μια “δεξαμενή” ανθρώπων που θα έχουν ως στόχο την προσέλκυση χορηγών ξεκίνησαν φίλοι του Άρη από το Λουξεμβούργο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το ότι υπάρχουν Αρειανοί στο Λουξεμβούργο είπε:

Έχουμε εδώ και κάποια χρόνια έναν σύνδεσμο φίλων Άρη, είμαστε ορισμένα άτομα αλλά υπάρχουν αρκετοί Αρειανοί ακόμη. Πιστεύω ότι και με αυτήν την προσπάθεια θα προσεγγίσουμε και άλλα μέλη, και θα κάνουμε τον σύλλογο μας δυνατό.

Για το πως προήλθε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία:

Εδώ και χρόνια όλοι συμμετέχουμε στο πως θα προσελκύσουμε επενδύσεις που θα κάνουν τον Άρη μεγάλο. Εμείς στην Ευρώπη βλέπουμε μοντέλα ομάδων που είναι σύγχρονες εταιρίες και…ζηλεύουμε λίγο. Σκοπός μας είναι λοιπόν να εντοπίσουμε τους Αρειανούς εντός και εκτός συνόρων που κατέχουν θέσεις επιρροής από τις οποίες μπορούν να προσελκύσουν επίδοξους επενδυτές. Ανθρώπους που μπορούν να προβληθούν μέσα από τον Άρη.

Για το αν είναι στο πλευρό των ανθρώπων που είναι στην διοίκηση του Άρη:

Θέλουμε να συγκεντρώσουμε ένα υλικό που θα το θέσουμε στην διάθεση της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΑΣ. Έχουμε ήδη ενημερώσει άλλωστε για την προσπάθεια μας και έχουμε συναντηθεί με ΚΑΕ και ερασιτέχνη. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθούμε και με την ΠΑΕ.

Έχουμε επικοινωνία με ανθρώπους από την Θεσσαλονίκη, διότι εμείς δεν μπορούμε να ταξιδεύουμε συνεχώς. Μπορεί να έχουμε τα διαρκείας μας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αλλά τον Άρη τον βλέπουμε από την τηλεόραση.

Για το τι μπορούν να προσφέρουν:

Επειδή δουλεύουμε στην Ευρωπαϊκή ένωση και γνωρίζουμε την φιλοσοφία της, θα εντασσόταν σε ένα πολύ ωραίο ΕΣΠΑ τα βελτιωτικά έργα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η δημιουργία πάρκινγκ, κάποιων προπονητικών κέντρων, σε συνδυασμό με την ανάπλαση της περιοχής. Με αφορμή και το μετρό, η Ευρωπαϊκή ένωση υποστηρίζει τέτοια πράγματα.

Διαπιστώσαμε και με κάποιες επαφές με υποψηφίους δημάρχους μια πολύ θετική διάθεση για ένα τέτοιο σχέδιο.

Επίσης παράλληλα με το δίκτυο που συγκεντρώνουμε ιδέες και σχέδια, έχουμε φτιάξει ακόμη ένα ειδικό email που λέγεται [email protected]. Παράλληλα κάνουμε μια έρευνα για να καταγράψουμε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις αθλητικές χορηγίες, ώστε να τις προσεγγίσουν οι διοικήσεις μας αν το επιθυμούν.

Τέλος θέλουμε να βοηθήσουμε για την δημιουργία ελκυστικών παρουσιάσεων του Άρη στα αγγλικά, ώστε να τις χρησιμοποιήσουν η ΠΑΕ και η ΚΑΕ.

Για το αν είναι καλές οι συνθήκες αυτήν την στιγμή για μια τέτοια πρωτοβουλία:

Είμαστε σε μια πολύ καλή συγκυρία, με τα παιδιά που αγαπούν και πάλι τον Άρη. Με το ότι όλοι μας θέλουμε έναν καθαρό Άρη, ένα διαφορετικό μοντέλο σε σχέση με την διαπλοκή του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ΕΣΠΑ έχει ευνοϊκές προοπτικές για την Ελλάδα λόγω της κρίσης, και ο Άρης έχει ένα μεγάλο κεφάλαιο το οποίο είναι η ιδιοκτησία του γηπέδου Χαριλάου. Πρέπει να κινητοποιήσουμε ανθρώπους, έχουμε και ορισμένους υποψηφίους στην περιφέρεια.

Για το ποιοι άνθρωποι είναι εκεί:

Επειδή λόγω των θέσεων των ανθρώπων δεν ξέρω ο καθένας κατά πόσο θα θέλει να δημοσιοποιήσει την παρουσία του, όλα όμως είναι στην διάθεση των διοικήσεων.

Κάποιος μας μίλησε και για επαφή με μια ομάδα του NBA, υπάρχουν ιδέες που θα εκπλήξουν τις διοικήσεις μας.

Δεν μπορείτε πάντως να φανταστείτε σε πόσες μεριές του κόσμου υπάρχουν Αρειανοί.

Για το αν έχουν κάνει παλαιότερα άλλες δράσεις ως σύλλογος φίλων Άρη Λουξεμβούργου:

Εμείς αυτό που κάναμε ήταν πριν χρόνια να δωρίσουμε τύμπανα ώστε να… ακούμε τον Άρη δυνατά στο Λουξεμβούργο.

Για το πως έγινε Αρειανός:

Η μητέρα μου ήταν φανατική Ιταλίδα. Ο πατέρας μου όταν έπαιζε ο Άρης με την Κάλιαρι πήγαμε και είδαμε τον αγώνα. Ο Άρης κέρδισε 4-1 και είχαμε μια υπερηφάνεια, ότι ο Άρης κέρδισε την τότε σπουδαία Κάλιαρι.

Μετά πήραμε και το κύπελλο του 70′ και αγαπώ τον Άρη από τότε.

Για την ευχή του για τον Άρη:

Να είναι ομάδα πάντα παρούσα στην Ευρώπη, μια αγαπημένη οικογένεια αλλά και καθαρή. Ένα μοντέλο για τον Ελληνικό αθλητισμό.

Για το πόσοι Έλληνες είναι στο Λουξεμβούργο:

Είμαστε 3.500-4.000 Έλληνες στο Λουξεμβούργο.

To Top