ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέτωπο των συνδέσμων της Ελλάδας με το anti-karta.gr για την κάρτα φιλάθλου – Συμμετέχει και ο Super 3

Οι οργανωμένοι οπαδοί αρκετών ελληνικών ομάδων άφησαν στην άκρη τις συλλογικές διαφορές τους και ενώθηκαν συμμετέχοντας σε κοινή ιστοσελίδα κατά του νέου μέτρου της “κάρτας φιλάθλου”!

Πρόκειται για το σάιτ anti-karta.gr, το οποίο “συστήνεται” ως εξής:

Το «Αντι-Κάρτα» είναι μια πρωτοβουλία οπαδών και συνδέσμων ενάντια στην Κάρτα Φιλαθλου. Είναι μια απόπειρα, να βάλουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές μας και να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας ενάντια σε ένα αντιδημοκρατικό μέτρο, που παραβιάζει ξεκάθαρα βασικά κοινωνικά και πολιτικά μας δικαιώματα.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να μην περάσει η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση και για αυτό οι όποιες ενέργειες έγιναν, γίνονται και θα γίνουν, δεν θα μείνουν μόνο στην κερκίδα, αλλά θα κινηθούμε και σε νομικό επίπεδο.

Όσοι σύνδεσμοι θεωρούν και δική τους υπόθεση την κατάργηση της Κάρτας Φιλάθλου, δεν έχουν παρά να συμπορευτούν με αυτήν την κίνηση. Εξάλλου όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα…”.

Ανάμεσα στους συνδέσμους που συμμετέχουν είναι από πλευράς Άρη, ο Super 3, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο σάιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΔΕΙΤΕ περισσότερα στο σάιτ ΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top