Και επίσημα Μανωλόπουλος!

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από την ΚΑΕ Άρης ως άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Θα είναι αυτός που θα κάνει την απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο, αφού ο Αλεξανδρής είναι στην Τουρκία για το σεμινάριο προπονητών της Ευρωλίγκας.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει: “Έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο α’ βοηθός του προπονητή μας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο Αλεξάνδρειο. 
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μαζί με τον β’ βοηθό προπονητή του Άρη, Θωμά Κωστόπουλο, θα προπονεί την ομάδα μέχρι την Παρασκευή 23/9 όταν και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα επιστρέψει από το σεμινάριο προπονητών Ευρωλίγκας – Γιούροκαπ που γίνεται στη Κωνσταντινούπολη.

Who is who

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος γεννήθηκε στις 27/6/1970. Ως παίκτης έχει κερδίσει το Σαπόρτα Καπ την περίοδο 2000-2001, με την ομάδα του Αμαρουσίου και προπονητή τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ως βοηθός προπονητή εργάσθηκε στο Περιστέρι το 2004-05,
στον Μακεδονικό το 2005-06,
στο Μαρούσι από το 2006-07 μέχρι το 2010-11 όπου την τελευταία του χρονιά συνεργάστηκε με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Το 2011 στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας διετέλεσε βοηθός προπονητή της Εθνικής Ελλάδας στο πλευρό του Ηλία Ζούρου”.manolopoulos sotiris

To Top