ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και επίσημα στην Κίνα ο Όσκαρ με μεταγραφή 70 εκατ. ευρώ!

Στη Shanghai SIPG θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όσκαρ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι συμφώνησε σε όλα με τους Κινέζους και θα ενσωματωθεί άμεσα στους πρωτοπόρους του κινεζικού πρωταθλήματος.

Στην Κίνα και τη Shanghai SIPG θα συνεχίσει την καριέρα του Όσκαρ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με τον κινεζικό σύλλογο και θα μεταβεί στην Ασία τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα, η μεταγραφή του 25χρονου στοίχισε 70 εκατ. ευρώ, αποδεικνύοντας ότι το κινεζικό πρωτάθλημα μπορεί να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια, καθώς το χρήμα ρέει άφθονο. Εκεί θα βρει τον συμπατριώτη του Χουλκ και μαζί θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Όσκαρ υπέγραψε στους “μπλε” το καλοκαίρι του 2012, ερχόμενος απ’ την Ιντερνασιονάλ. Η μεταγραφή του κόστισε 18.5 εκατ. ευρώ. Στα χρόνια που αγωνίστηκε στους Λονδρέζους κατέγραψε 202 συμμετοχές, ενώ σκόραρε 38 φορές. Σε ομαδικό επίπεδο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2014/15), ένα League Cup (2014/15) και το Europa League της σεζόν 2012/13.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι αποχαιρέτησε τον Όσκαρ μέσω Twitter, θέλοντας έτσι να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του.

 

Πηγή: sport24.gr

 

 

To Top