Και ζήσανε αυτοί καλά… Η Τούμπα έβγαλε άσο (2-0)

Και ζήσανε αυτοί καλά… Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Ξάνθη που έπαιζε χωρίς τους δανεικούς και τον Μαλεζά, όσοι προέβλεψαν τον άσο “πληρώθηκαν” και κύλησε χωρίς απρόοπτα μια όμορφη και σε Χριστουγεννιάτικο mood βραδιά.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Ξάνθης στο γήπεδο της Τούμπας και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση, βρίσκοντας τα δύο γκολ του στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ολλανδός επιτελικός χαφ σκόραρε το 1-0 στο 80’ με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Ελ Καντουρί με την άμυνα της Ξάνθης να μην έχει… αυτοσυγκέντρωση, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα, εκτέλεσε με φάουλ από αριστερά και ο Κρέσπο ανενόχλητος πήδηξε μόνος στην περιοχή και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0). Και ύστερα ήρθαν οι… μέλισσες.

Η… ανατροπή έγινε στην λειτουργία του VAR, το οποίο σαν σε Χριστουγεννιάτικο θαύμα, δούλεψε κανονικά σε αυτό το παιχνίδι και ο αρμόδιος για την ανάλυση των φάσεων, γνωστός και μη εξαιρετέος διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου, αυτή τη φορά είδε όσα έγιναν… Τα δύο γκολ του Σβιντέρσκι και το ένα του Άκπομ ορθώς δεν μέτρησαν, αφού οι δύο επιθετικοί του ΠΑΟΚ ήταν εκτεθειμένοι. Επίσης, ένα χέρι του Καρασαλίδη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σωστά δεν υποδείχτηκε πέναλτι.

To Top